Efterårsferien 2018

Efterårsferie 2018

Politimuseet slår igen dørene op i skolernes efterårsferie (uge 42), hvor vi mandag til fredag i tidsrummet kl. 10-16 byder på aktiviteter for store og små.


Mandag til fredag kl. 10-16

  • Kriminalteknik for minibetjente

Alle dage i efterårsferie inviterer vi børn og voksne ind for at teste deres evner med kriminalteknik. Vi stiller skarpt på fingeraftrykket og gennem forskellige poster vil du blive præsenteret for et hav af udfordringer, som alle vil være med til at gøre dig klogere på fingeraftrykket som bevismateriale.    

Hele ugen er der også mulighed for at slå sine kreative evner løs i vores tegne- og malestue. Her kan du farvelægge din egen politibil eller politihund.

Aldersgruppe 7-13 år

Tirsdag og torsdag kl. 11-13:

  • Politiets viser motorcyklerne frem  

I år åbner vi op for politiets samling af motorcykler. Kom og se hvordan politimotorcyklerne har udviklet sig fra 1950’erne og frem til 2018. Vi får besøg af motorcykelbetjente fra Københavns Politi og Københavns Vestegns Politi, som fortæller om livet på landevejene. Du kan naturligvis få lov at sidde på motorcyklerne. 

Onsdag kl. 13

  • Politiets hunde komme på besøg

Oplev politiets hunde i aktion og få en snak med hundeførerne om deres arbejde. 

NB. Arrangementet kræver ikke tilmelding, men det er en god ide at komme i god tid, da vi har begrænsede pladser.


Da politiets hunde og motorcykler indgår som en del af det operative beredskab, tager vi forbehold for aflysninger med kort varsel. 

Vi tager gerne imod institutioner, men anmoder om at man henvender sig på telefon eller mail inden ankomst.

Tlf. 40325888

Mail: skoletjenesten@politimuseum.dk